U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Laatste Nieuws

Storm Boxum Nederlands kampioen op de 100 meter schoolslag! 

Bij de Jaargangfinale in Dordrecht op 30 juni 2019 zwom Storm zich op de 100 meter schoolslag in een zinderende race naar de eerste plaats van het erepodium. Zijn fenomenale eindtijd 1.20.26 bezorgde hem de gouden plak.

Afbeeldingsgalerie

Sponsor ZV 44!

 

SponsorKliks - laatste stand

 

Rabobank Clubkas Campagne 2019

Hoe werkt de Rabobank Clubkas Campagne?

De Rabobank Clubkas Campagne is er om verenigingen en stichtingen financieel een steuntje in de rug te geven. Het sponsorbedrag is bedoeld om de club te ondersteunen bij de activiteiten die ze ontplooit. De bijdrage vanuit de Rabobank Clubkas Campagne is afhankelijk van het aantal stemmen dat uitgebracht wordt op ZV 44. Hoe meer stemmen, hoe hoger de bijdrage dus!
 

Wie mogen er tijdens de Rabobank Clubkas Campagne stemmen?

Alle klanten van Rabobank IJsseldelta mogen hun stemmen uitbrengen op de deelnemende verenigingen en stichtingen. Vraag dus familie, vrienden en kennissen of zij klant zijn bij Rabobank IJsseldelta en of zij willen stemmen voor ZV 44.
 

Als iemand klant is van een andere Rabobank, mag die persoon dan ook een stem uitbrengen?

Nee, alleen klanten van Rabobank IJsseldelta mogen hun stem uitbrengen.
 

Hoe werkt het stemmen?

Alle klanten van Rabobank IJsseldelta worden per mail of brief uitgenodigd om hun stem uit te brengen. Iedere klant mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde club. De vijf stemmen kunnen uitsluitend via een online stemmodule uitgebracht worden. Dit gaat op een beveiligde manier. Wel klant bij Rabobank IJsseldelta en nog geen uitnodiging met stemcodes ontvangen? Vraag deze dan snel aan via: communicatie.ijsseldelta@rabobank.nl
 

Ik heb geen computer. Kan ik iemand anders laten stemmen?

Ja, dit kan. Je kunt jouw stemcode aan iemand anders geven, die namens jou de stemmen uitbrengt. Je kunt natuurlijk ook iemand om hulp vragen en dan samen met diegene op zijn computer de stemmen uitbrengen.
 

Wat is de waarde van een stem?

De waarde van een stem wordt achteraf bepaald. Rabobank IJsseldelta stelt een totaalbedrag beschikbaar dat wordt gedeeld door het aantal uitgebrachte stemmen. Elke deelnemende club ontvangt het aantal op de club uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.
 

Moeten de klanten van Rabobank IJsseldelta lid zijn van de vereniging waarop ze stemmen?

Nee, dit is niet nodig. De klanten van IJsseldelta mogen op alle aan de Rabobank Clubkas Campagne IJsseldelta deelnemende clubs stemmen. Extra stemmen van familie, vrienden en/of kennissen voor ZV 44 zijn dan ook meer dan welkom.
 

Wanneer wordt de uitslag bekend gemaakt en de bedragen uitgekeerd?

De uitslag wordt op een feestelijke manier op woensdag 17 april 2019 bekend gemaakt. In mei worden de bijdragen uitgekeerd.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?