U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Laatste Nieuws

Woensdagavond 17 april 2019 nam voorzitter Jasper Worst een cheque van maar liefst € 341,19 in ontvangst. Een fantastisch resultaat van de Rabobank Clubkas Campagne 2019! 

Afbeeldingsgalerie

Sponsor ZV 44!

 

SponsorKliks - laatste stand

 

Maandafsluitingen seizoen 2018-2019

Maart 2019

Gepost 2019/04/02
Tijdens de Algemene Ledenvergadering werd de maandelijkse gezamenlijke afsluiting van de maand gevierd. Onder het genot van een hapje en een drankje werden wederom de toppers van de maand in het zonnetje gezet.
Lees de rest van deze post »

Februari 2019

Gepost 2019/03/04
Vrijdag 1 maart 2019, de start van een nieuwe maand dus de hoogste tijd de voorgaande maand gezamenlijk af te sluiten. Onder het genot van een aantal (door de familie Koolman) meegebrachte rijstevlaaien werden de wisselbeker, de certificaten voor de zeesterren en natuurlijk de badeend van de maand uitgereikt. De tribune was druk bezet met zwemmers die in spanning afwachtten wie er deze maand met de wisselbeker vandoor zou gaan. Bij ZV 44 zwemmen veel zwemmers van jong tot oud die regelmatig prima resultaten behalen op verschillende kampioenschappen. Daarnaast zijn er veel jonge zwemmers die elke training weer hun uiterste best doen later ook zo goed te gaan zwemmen.
Lees de rest van deze post »

Januari 2019

Gepost 2019/02/04

Afgelopen vrijdag 1 februari was de gezamenlijke maandafsluiting van januari 2019. Wat is er in de eerste maand van het jaar al weer goed gezwommen door iedereen. De hoogste tijd dus om een aantal zwemmers in het zonnetje te zetten...
Helaas begon de maandafsluiting met wat minder goed nieuws: Geert Almekinders heeft vorige week door een ongelukje met zijn mountainbike een vervelende breuk opgelopen in zijn pols. Inmiddels is Geert geopereerd en gelukkig weer thuis. Heel veel sterkte en beterschap namens ons allemaal Geert! Hopelijk herstelt jouw pols snel en zien we je gauw weer in het zwembad.

Lees de rest van deze post »

November 2018

Gepost 2018/12/04
Op vrijdag 30 november was de traditionele maandafsluiting van ZV 44. Tijdens de maandafsluiting worden enkele leden van ZV 44 in het zonnetje gezet voor goede prestaties of verrichtte diensten.
  • Minior zeester van de maand is Iris, omdat zij altijd lachend naar de training en de wedstrijden komt. Als Iris niet lacht dan heeft ze altijd nog een glimlach op haar gezicht staan. Iris, ga zo door met je positieve inzet en prestaties!
  • Junior zeester van de maand is Roos. Roos is na een jaar weer terug op haar oude niveau. Ze heeft het voor elkaar gekregen om een limiet voor het NJJK te zwemmen. Roos, van harte gefeliciteerd!
  • Mega-mega zeester van de maand is Janneke. De eervolle vermelding is te danken aan haar inzet bij het zwemmen. Uiteindelijke doel is deelname aan het ISC in Hagen. Janneke, ga ervoor!
  • Ook werd Carla in het zonnetje gezet vanwege haar inzet tijdens de zomermaanden. Carla heeft hierin gezorgd voor de inschrijvingen voor het openwater zwemmen. Carla heeft bij het openwater zwemmen ook de zwemmers begeleid. Carla, hiervoor onze dank, mede namens de zwemmers.
 Deze editie werden er ook nog enkele medailles uitgereikt. Dit waren de medailles die verdiend konden worden in het openwater zwemmen.
  • Daniëlle mocht de zilveren prestatie medaille in ontvangst nemen voor het behaalde aantal punten in het schoolslag klassement.
  • Robin kreeg de bronzen prestatie medaille in het schoolslag klassement.
  • Michelle, Isabelle & Cynthia kregen tot slot een herinnerings medaille voor het volzwemmen van het openwater klassement.
Dames en heer, van harte gefeliciteerd en top gedaan!
 
Tot slot werd de badeend van de maand uitgereikt door Ruben van het jeugdbestuur. De badeend ging deze maand naar Erna voor al haar inzet tijdens wedstrijden en al het andere daarbuiten.
Lees de rest van deze post »

Oktober 2018

Gepost 2018/11/18
Woensdag 31 oktober was het weer tijd voor de traditionele maandafsluiting. Nadat alle zwemmers hadden plaatsgenomen op de tribune werden diverse leden van ZV 44 in het zonnetje gezet.
Lisa, mede door haar grote inzet voor het zwemmen, is minior zeester van de maand geworden. Zelfs al heeft Lisa een keer niet zoveel zin om te gaan trainen dan gaat ze toch naar het zwembad. Lisa, van harte gefeliciteerd.
De beker ging deze maand niet naar een zwemmer. Deze maand was de beker voor Jessica vanwege haar grote inzet en altijd vrolijke noot aan de badrand. Jessica, van harte gefeliciteerd.
Tot slot werd door het jeugdbestuur de badeend van de maand uitgereikt. Deze maand is de badeend voor iemand speciaal. Terwijl ze nog geen lid was van ZV 44 heeft ze bij het het startkamp haar uiterste best gedaan om alles goed te laten verlopen. Elianne, van harte gefeliciteerd.
Lees de rest van deze post »

September 2018

Gepost 2018/10/15

Op vrijdag 28 september stond de eerste maandafsluiting van het seizoen 2018 – 2019 op de agenda, dit keer gecombineerd met een seizoensopening waarbij het bestuur, de trainers en het jeugdbestuur een korte presentatie hebben gegeven.
Vanuit het bestuur zijn de volgende ontwikkelingen aan bod gekomen:

  • Nieuwe website (met dank aan René Almekinders)
  • SponsorKliks (gratis sponsoring voor ZV 44 als je online dingen bestelt bij bekende webshops en deze benadert via de website van ZV 44).
  • Overdracht ledenadministratie van Linda Visscher naar Arjan Riezebos
Lees de rest van deze post »

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?