Over ZV 44

ZV 44 heeft als doel onze leden op een verantwoorde, veilige en leuke manier in gezamenlijkheid te laten zwemmen op ieder gewenst niveau. De zwemtrainingen worden gegeven aan kleine groepjes zwemmers met een vaste trainer zodat er voldoende ruimte is voor individuele aandacht. De actuele trainingstijden zijn te vinden onder het kopje Trainingstijden. Wil je meer informatie, eens komen kijken of een training meedoen, dan kun je contact met ons opnemen via info@zv44.nl. Iedereen die een zwemdiploma heeft en graag zwemt, kan bij ons terecht. Of je nu net je diploma hebt gehaald, graag een bepaalde slag beter wilt leren zwemmen of gewoon lekker aan de conditie wilt werken, jong en oud(er) zijn van harte welkom.

Missie

Mensen uit Zwolle en omgeving op een veilige en verantwoorde manier de mogelijkheid bieden met veel plezier de zwemsport te beoefenen en hun optimale persoonlijke prestatieniveau te bereiken, al dan niet in wedstrijdverband.

Visie

ZV 44 biedt als zwemvereniging een optimale, vertrouwde en stabiele sportomgeving uitgaande van kwaliteit in alle facetten van de vereniging. Er is een open, transparante cultuur, waarbij de sporter centraal staat en er is sprake van sportiviteit, gelijkwaardigheid en respect voor iedereen.

Verantwoord en veilig

De trainingen bij ZV 44 vinden plaats onder leiding van ervaren, gediplomeerde trainers, in kleine groepjes waardoor maximale aandacht aan de zwemmers kan worden gegeven.

De vereniging onderschrijft de ‘Code Blauw‘ van de KNZB (zie elders op de website voor meer informatie).

Alle kaderleden (bestuursleden, trainers en andere vrijwilligers) zijn verplicht een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan te vragen als zij voor de vereniging actief willen zijn.

Met veel plezier samen

Een fijne en open sfeer, waarbij iedereen zich op z’n gemak voelt en je jezelf kunt zijn, vinden we bij ZV 44 heel belangrijk. En wat is er leuker dan zwemmen, samen met andere mensen die zwemmen net als jij ook heel leuk vinden? Wij zijn ervan overtuigd dat samen zwemmen in een groepje het zwemmen nog leuker kan maken en ons doel is dan ook elke groep het juiste niveau van training aan te bieden, afhankelijk van leeftijd en ambitie.

De organisatie

ZV 44 is een zwemvereniging met een heldere en platte organisatiestructuur. Het beleid wordt bepaald door het bestuur in samenspraak met het jeugdbestuur en de leden. Minimaal twee keer per jaar is er een ledenbijeenkomst voor alle leden, waarvan 1x de Algemene Leden Vergadering. Verschillende commissies houden zich bezig met de organisatie van trainingen, wedstrijden en evenementen en vertegenwoordigers van deze commissies vormen samen de zwemcommissie. Het geheel wordt verder ondersteund door mensen met diverse functies zoals ledenadministratie, depot en pr & communicatie.

De Trainers

Binnen ZV 44 werken we met gecertificeerde trainers. Alle trainers hebben een opleiding gevolgd bij de KNZB of zijn hiermee bezig. Daarnaast worden bijscholingen gevolgd en wordt actief gewerkt aan het vergroten van ieders kennis. Er is regelmatig trainersoverleg om de ontwikkeling(en) van de zwemmers, de trainingen en de vereniging te evalueren en waar mogelijk te optimaliseren.  

Voor vragen over of het afmelden voor een training kan worden gemaild naar: trainers@zv44.nl.

Het Bestuur

Functie
Contactpersoon
E-mailadres
Voorzitter
Jasper Worst
voorzitter@zv44.nl
Secretaris
Rien van den Berg
secretariaat@zv44.nl
Penningmeester
Suzanne Polinder
penningmeester@zv44.nl
Algemeen lid
Henrico Polinder
Wilma van Es
Naomi Polinder
Evenementen/sponsoring
Rien van den Berg

Het Jeugdbestuur

Functie
Contactpersoon
E-mailadres
Jeugdbestuur
Robin van den Berg
jeugdbestuur@zv44.nl
Naomi Polinder
Ruben Hoeve
Carlein Polinder
Vivian Nooter

Functionarissen

Functie
Contactpersoon
E-mailadres
VOF
Angelique Schuurman
vof@zv44.nl
Inschrijvingen
Henriët Westerink
inschrijvingen@zv44.nl
Depot
Mariëlle Kragt
depot@zv44.nl
PR & Communicatie
Miranda Klink
media@zv44.nl
Ledenadministratie
Rien van den Berg
ledenadministratie@zv44.nl
Vrijwilligerszaken
Annieke Korterik
vrijwilligers@zv44.nl
Evenementen
Marloes Knol
evenement@zv44.nl

Vertrouwenspersoon

Functie
Contactpersoon
E-mailadres
Vertrouwenspersoon
Francis van der Schoot
vertrouwenspersoon@zv44.nl