foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

zwemmen met plezier!

Trainingen & Trainers

Trainingen

ZV 44 heeft als doel kwalitatief goede, op het individu gerichte zwemtrainingen te verzorgen, waarbij we uitgaan van ieders talenten. De zwemmers trainen in kleine groepjes onder begeleiding van een vaste trainer.

Er zijn trainingen op alle niveaus mogelijk voor zwemmers van alle leeftijden. Iedereen met een zwemdiploma is van harte welkom. Het trainingsaanbod is breed; er kan van 1 tot 6 x per week worden getraind, met een trainingsduur variërend van 45 minuten tot 1,5 uur.

Ons idee is dat trainen heel leuk kan zijn of het nu is om een slag te leren, aan de conditie te werken of te trainen voor deelname aan een Overijssels of Nederlands kampioenschap. Wat je doel ook is, het is fijn om lekker bezig te zijn en te proberen jezelf te verbeteren. Dat levert positieve energie op.

Bij ZV 44 doen we dan ook ons uiterste best de trainingen zo te organiseren dat het voor iedereen leuk is om mee te doen en iedereen samen met veel plezier in het water actief is. Voor wie dat wil en kan, is het hierbij overigens ook mogelijk flink pittig te trainen en ook dat kan naar onze mening geweldig zijn, zeker als je dat samen kunt doen met mensen met eenzelfde ambitie.

Voor de groep selectiezwemmers wordt, als ondersteuning van de zwemtrainingen, wekelijks ook een of meerdere keren landtraining aangeboden en vindt er twee keer per seizoen een trainingskamp plaats. Tijdens het trainingskamp wordt er, naast de extra trainingsmogelijkheden die worden aangeboden, veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van de zwemmers (er komen bijvoorbeeld onderwerpen als doelen stellen, voeding en mentale training aan bod). Daarnaast is er uiteraard ruimte voor activiteiten buiten het zwemmen om.

Ons motto is: samen trainen op een leuke, gevarieerde manier, in een sportieve, gezellige sfeer!

Website Training 2247 640px

Trainers 
 
   
Suzanne Polinder  Alistair Critchell
Henrico Polinder  Mathieu de Badts
Erwin Schemmekes  Tieneke Zunnebeld
Patricia Kranenburg  Anne Claudine Tuller
Bianca Fix-Schinkel  
   
 trainers1website  Trainers2
   
Aanspreekpunt Guppies, Karpers, Goudvissen, Zeilvissen Suzanne Polinder
Aanspreekpunt Dolfijnen, Haaien, Orka's Henrico Polinder
   
De trainers zijn te bereiken via trainers@zv44.nl