foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

zwemmen met plezier!

Over ZV 44

Visie
ZV 44 is opgericht in de zomer van 2015. De vereniging heeft als doel optimale voorwaarden te creëren zodat onze leden op een verantwoorde, veilige manier met veel plezier samen de zwemsport op ieder gewenst niveau kunnen beoefenen.

Verantwoord en veilig
De trainingen bij ZV 44 vinden plaats onder leiding van ervaren, gediplomeerde trainers, in kleine groepjes waardoor maximale aandacht aan de zwemmers kan worden gegeven.
De vereniging onderschrijft de 'Code Blauw' van de KNZB (zie elders op de website voor meer informatie).
Alle kaderleden (bestuursleden, trainers en andere vrijwilligers) zijn verplicht een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan te vragen als zij voor de vereniging actief willen zijn.

Met veel plezier samen
Een fijne en open sfeer, waarbij iedereen zich op z'n gemak voelt en je jezelf kunt zijn, vinden we bij ZV 44 heel belangrijk. En wat is er leuker dan zwemmen samen met andere mensen die zwemmen net als jij ook heel leuk vinden?
Wij zijn ervan overtuigd dat samen zwemmen in een groepje het zwemmen nog leuker kan maken en ons doel is dan ook elke groep het juiste niveau van training aan te bieden, afhankelijk van leeftijd en ambitie.

Doelstellingen
Als nieuwe zwemvereniging in de omgeving Zwolle willen wij graag de komende jaren stapsgewijs een solide vereniging opbouwen, zowel organisatorisch als financieel.
De  sportieve ambitie is dat ZV 44 over vijf jaar beschikt over een volwaardig wedstrijdteam dat meedraait in de landelijke competitie en waarvan diverse leden uitkomen bij regionale en landelijke kampioenschappen.