foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

zwemmen met plezier!

Nieuws ZV 44

Op deze pagina wordt regelmatig nieuws geplaatst op je op de hoogte te houden van het reilen en zeilen binnen onze vereniging. Ook relevant nieuws van buiten de vereniging wordt hier gepubliceerd.


Hervormd Weeshuis bewjpg

Hervormd Weeshuis bedankt!

Dankzij een bijdrage van het Hervormd Weeshuis Zwolle kon ZV 44 het nieuwe seizoen goed beginnen! De zwemmers waren dan ook maar wat blij met alle nieuwe materialen en konden niet wachten deze de "chloordoop" te geven. Een goed begin, is het halve werk.... dat belooft nog wat voor komend seizoen!


ONK OWZ 2017

Goud en brons voor Lindsey en Denice op NK Open Water Zwemmen

Afgelopen weekend (zaterdag 2 en zondag 3 september 2017) vond het Open Nederlands Kampioenschap Open Water Zwemmen plaats. Aan dit kampioenschap namen ZV 44-zwemmers Lindsey Berghuis en Denice en Cynthia Koolman deel. Lindsey en Denice lieten zien dat zij zeker niet onder doen voor hun concurrentie. Lindsey werd zelfs Nederlands kampioen op de 2,5 kilometer vrije slag. Denice blonk uit op de schoolslag: zowel op de 2 als de 3 kilometer bemachtigde zij een bronzen medaille. Zus Cynthia wist ook prima tijden neer te zetten op de door haar gezwommen afstanden. Een topweekend om het nieuwe zwemseizoen mee te beginnen!


startkamp 2017 bew

Startkamp seizoen 2017-2018.... plezier en teambuilding voorop!

Van woensdag 30 augustus tot en met vrijdag 1 september werd het nieuwe zwemseizoen traditioneel afgetrapt met het jaarlijkse startkamp. Dit jaar vond het kamp plaats bij Camping Heino. Een prachtige locatie die garant bleek te staan voor een bijzonder gezellig en sportief kamp. Het jeugdbestuur was er wederom in geslaagd een groot aantal sportieve maar soms ook hylarische activiteiten te plannen. Daarnaast was er natuurlijk meer dan genoeg tijd om gezellig samen te eten, te spelen en bij te praten. Een goed begin, is het halve werk wordt ook wel gezegd. Samen gaan we er dan ook weer een mooi zwemseizoen van maken waarbij sportiviteit en plezier weer hoog in het vaandel zullen staan.


 wijthmenerplas2017

Start seizoen 2017-2018

Inmiddels zijn we alweer voorzichtig begonnen met trainen in het Openluchtbad en de Wijthmenerplas. Volgende week trappen we het nieuwe zwemseizoen gezamenlijk af met het jaarlijkse startkamp dat van woensdag 30 augustus tot en met vrijdag 1 september plaatsvindt bij Camping Heino. Vanaf maandag 4 september zullen de reguliere trainingen in Zwembad de Vrolijkheid weer beginnen. De actuele trainingstijden kun je hier vinden: Trainingstijden seizoen 2017 - 2018. Samen gaan we er weer een mooi en sportief zwemseizoen van maken.