foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

zwemmen met plezier!

polobew 1

Polo shirt 

Polo shirts zijn te bestellen via kleding@zv44.nl. De shirts zijn verkrijgbaar in de maten 140, 152, heren XS, S, M, L, XL en XXL en dames XS, S, M, L, XL en XXL. Mocht je niet weten welke maat je moet bestellen, laat het dan even weten dan zorgen wij dat je een shirt kunt passen.


 wit shirt1zwart shirt

Cool fit shirt wit of zwart

De shirts zijn te bestellen via kleding@zv44.nl en zijn verkrijgbaar in de maten 140, 152, heren XS, S, M, L, XL en XXL en dames XS, S, M, L, XL en XXL. Mocht je niet weten welke maat je moet bestellen, laat het dan even weten dan zorgen wij dat je een shirt kunt passen.


Vest1

Vest (grijs)

De vesten zijn te bestellen via kleding@zv44.nl en zijn verkrijgbaar in de maten 140, 152, 164, heren XS, S, M, L, XL en XXL en dames XS, S, M, L, XL en XXL. Mocht je niet weten welke maat je moet bestellen, laat het dan even weten dan zorgen wij dat je een shirt kunt passen.


broekbew

Jako Pro Line broeken

De broeken uit de Pro Line serie van Jako zijn op vertoon van de kortingspas met 10 % korting te koop bij Reuvers Sport in Zwolle. Gekozen kan worden uit lange broeken, korte broeken en driekwart broeken in diverse stoffen.


arena spiky 2 grote rugtas

Arena Spiky rugtas groot

De Arena Spiky rugtas groot kan met korting worden besteld bij Reuvers Sport Zwolle met en zonder naamsbedrukking. Voor het drukken van de naam wordt een meerprijs van € 5,- gerekend.


badmutsbewerkt

Badmuts

De badmutsen zijn verkrijgbaar voor € 5,- en kunnen besteld worden via kleding@zv44.nl. De kosten van de badmuts zullen worden verrekend met het depot.


 petbew

Pet

De pet is verkrijgbaar voor € 12,00 en kan besteld worden via kleding@zv44.nl. De kosten van de pet zullen worden verrekend met het depot.


 bidons

Bidon

Een bidon is verkrijgbaar voor € 4,00 en kan besteld worden via kleding@zv44.nl. De kosten van de bidon zullen worden verrekend met het depot.