foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

zwemmen met plezier!

Maandafsluiting

ZV 44 is een vereniging in de breedste zin van het woord. Bij ZV 44 vinden wij het belangrijk om gezamenlijk activiteiten te ondernemen. Elke laatste vrijdag van de maand is er dan ook een gezamenlijke maandafsluiting. Tijdens de maandafsluiting worden de certificaten voor Zeester van de maand uitgereikt maar ook de ZV 44 wisselbokaal wisselt aan het eind van de maand weer van eigenaar. Bij de maandafsluiting is aandacht voor verjaardagen en indien van toepassing wordt ook ander nieuws met de zwemmers gedeeld.


 IMG 20170701 WA0007

 Maandafsluiting juni 2017: badeend van de maand

Vanaf de maand juni 2017 zal door het jeugdbestuur elke maand de badeend van de maand worden uitgereikt. Deze maand gingen de allereerste badeenden naar Florine en Pjots. Florine ontving de badeend omdat zij de jongste en de kleinste zwemster is bij ZV 44 maar zeker niet onderdoet voor de "groten". Zij is zelfs zo klein dat ze in haar eigen tas past!

Pjotr toonde aan een echte bikkel te zijn. In Hagen haalde hij zijn kin vervelend open aan de glijbaan. Zijn kin moest zelfs geplakt worden in het ziekenhuis van Hagen. Pjotr gaf geen krimp en zwom de dag erna zelfs gewoon zijn races! Hulde!


Maandafsluiting mei Yasmin

 

Maandafsluiting mei 2017: maand van de vrijwilliger

Mei was de maand van de vrijwilliger. Maar liefst drie vrijwilligers die zich op enige manier extra hebben ingezet werden deze maand in het zonnetje gezet. Peter van Grootheest ontving een attentie voor de organisatie van de Zwemloop waar veel ZV 44 zwemmers aan mee hebben gedaan. Catharina Powell mocht de attentie in ontvangst nemen voor het organiseren van het zeer geslaagde bioscoopbezoek. Het team heeft genoten van de film 0,03 seconden! 

De ZV 44 wisselbokaal ging deze maand echter naar Yasmin. Yasmin is al enige tijd actief als stagiaire bij de trainingen en pakt dit op een bijzonder actieve en leuk manier op. Van harte Yasmin!


IMG 6173

Maandafsluiting april 2017

Zeester van de maand minioren: Thijs Poll

Thijs is de man van de ideetjes. Dus heb je een idee nodig, ga dan naar Thijs, vaak heeft hij meerdere opties dus er zit altijd een goed idee tussen. Hij denkt mee met de vereniging en is daarnaast altijd even behulpzaam en vrolijk. Een terechte zeester van de maand dus. Gefeliciteerd Thijs!

Zeester van de maand senioren: Erwin Schemmekes

Erwin zet zich niet alleen in als trainer voor ZV 44. Ook op de woensdagavonden is hij te vinden in het zwembad bij de trainingen van de triatleten. Daarnaast is Erwin altijd bereid om bij afwezigheid waar dan ook de trainingen waar te nemen. Zelfs de vroege donderdagochtend was onlangs voor hem geen probleem. Van harte Zeester Erwin!

De ZV 44 wisselbokaal gaat in april naar: Feline Koops

Feline is nog maar kort lid van ZV 44 maar heeft in deze korte tijd al een enorme sprong gemaakt. Zij doet altijd haar best tijdens de trainingen en dat is te zien aan haar zwemmen. Onlangs heeft zij zelfs al haar eerste wedstrijd gezwommen en ongetwijfeld zullen nog meerdere wedstrijden volgen. Heel goed gedaan Feline, ga zo door! De beker mag een maand lang op jouw kast prijken. 


maandafsluiting maart2017

Maandafsluiting maart 2017

De ZV 44 wisselbokaal gaat in maart naar: William Kragt

Wat is William vooruit gegaan de laatste tijd. Van een keer trainen naar twee keer en nu zelfs drie keer trainen in de week. En met als klap op de vuurpijl heeft hij onlangs zijn allereerste 200 meter wisselslag gezwommen in een wedstrijd. Een heel bijzondere prestatie. De beker gaat dan ook in maart welverdiend naar William. Gefeliciteerd!

ZV 44 broodtrommels voor iedereen!

Zoals iedereen wel weet, is het competitieteam voor het tweede jaar op rij kampioen geworden in de Nationale Zwemcompetitie. Tijd voor een feestje in de vorm van een onderlinge wedstrijd maar ook een leuke attentie voor iedereen kon natuurlijk niet ontbreken. Alle zwemmers ontvingen danook een mooie ZV 44 broodtrommel en mochten zelf kiezen of ze een oranje of een blauwe broodtrommel wilden. De broodtrommels werden erg enthousiast ontvangen!


 IMG 2457

Maandafsluiting februari 2017

Zeester van de maand minioren: Anique Polinder

Anique is altijd aanwezig bij de trainingen en dat is te zien aan haar resultaten. Ondanks haar jonge leeftijd heeft zij zelfs onlangs een 400 meter vrije slag gezwommen. Dat zijn maar liefst 16 banen. Dit deed zij ook nog eens in een fantastische tijd. Daarnaast is Anique altijd vrolijk en behulpzaam. Een echt zonnetje bij de trainingen van ZV 44. Gefeliciteerd Anique!

Zeester van de maand junioren: het NJJK-team

Deze maand werden de junioren die zich hadden weten te plaatsen voor het NJJK eind januari in het zonnetje gezet. Wat een knappe prestatie van Danny, Nora, Michelle, Lindsey, Naomi en Lisanne en wat een goede resultaten zijn er behaald. Het meisjes estafetteteam wist zelfs op alle afstanden een top 10 notering te bereiken en Lindsey zwom zich maar liefst drie keer naar de zilveren plak. Hulde allemaal!

De ZV 44 wisselbokaal gaat in februari naar: Sven Klink

Sven heeft zich voor alle afstanden weten te plaatsen voor de Jaargangwedstrijden in Leiden waar de beste 18 zwemmers van Nederland per leeftijdscategorie mogen starten. Van de zes starts wist hij ook zes keer het erepodium te behalen: twee keer behaalde hij goud, drie keer zilver en één keer brons. Hulde Sven, gefeliciteerd!

Regiorecords

Zowel Lindsey als Naomi hebben een regiorecord gezwommen op de 1500 meter vrije slag. Zij hebben hiervoor een certificaat uitgereikt gekregen van de KNZB Regio Oost. Lindsey was helaas niet aanwezig bij de uitreiking maar ontvangt haar certificaat zo spoedig mogelijk.Gefeliciteerd dames!

IMG 2433 IMG 2436 IMG 2438


 danielzvbokaal

Maandafsluiting januari 2017

Zeester van de maand minioren: Anna Broekhuysen

Anna is de laatste tijd heel erg gegroeid. Zij gaat hartstikke goed vooruit met zwemmen en wist zelfs bij de Swimkick-Miniorencircuits een medaille te behalen. Haar inzet tijdens de trainingen is fantastisch. Helaas was Anna bij de maandafsluiting niet aanwezig. Haar certificaat ontvangt ze natuurlijk binnenkort.

Zeester van de maand junioren: Jolijn Liezen

Jolijn kan echt hartstikke goed zwemmen. Soms twijfelt zij echter een beetje aan zichzelf. Maar dat is helemaal niet nodig. Iedere race opnieuw laat zij zien dat zij een prima zwemster is. Jolijn zwemt nog niet zo lang bij ZV 44 maar is een waardevolle aanvulling op het team. Zij neemt elke keer weer enthousiast deel aan de trainingen. Van harte Jolijn, je hebt het certificaat meer dan verdiend!

Zeester van de maand senioren: Peter van Grootheest

Peter heeft bij de afgelopen ONMK in Maastricht bijzonder goed gepresteerd. Hij wist zich op de 1500 meter vrije slag in een persoonlijk record van maar liefst 37 seconden naar de hoogste plaats op het erepodium te zwemmen en het goud mee naar Zwolle te nemen. Fantastisch gedaan Peter, van harte gefeliciteerd!

De ZV 44 wisselbokaal gaat in januari naar: Daniel Critchell

Wat een topper die Daniel! Vorig jaar gaf hij al aan dat hij van plan was om in 2017 ook op net NK voor minioren (de jaargangwedstrijden in Leiden) wilde gaan zwemmen en dat hij er ontzettend hard voor zou gaan trainen om dit doel te bereiken. En dat is hem gelukt! Daniel heeft zo hard gezwommen dat hij op maar liefst vier afstanden kon worden ingeschreven waarvan hij er zeker op twee zal mogen starten. Hulde Daniel! 

Verrassing voor Suzanne en Henrico

Michiel had aan het eind van de maandafsluiting nog een kleine verrassing voor Suzanne en Henrico. Hij bedankte hen voor hun inzet voor de zwemmers en de vereniging. Beiden werden officieel benoemd tot coaches van het jaar 2015-2016 en reikte hen een mooi cadeau uit. Proficiat samen!

IMG 8624 IMG 8630 IMG 8638 IMG 8645